I Sverigedemokraternas Haninge är inte IS-terrorister eller andra IS-supportrar välkomna tillbaka! | Sverigedemokraterna Haninge

I Sverigedemokraternas Haninge är inte IS-terrorister eller andra IS-supportrar välkomna tillbaka!

I Sverigedemokraternas Haninge är inte IS-terrorister eller andra IS-supportrar välkomna tillbaka

SD Haninge har lämnat in motion till kommunfullmäktige i Haninge om att fullmäktige skall meddela att IS-återvändare inte är välkomna i Haninge samt ge förvaltningen i uppdrag att göra sitt yttersta för att inte ge försörjningsstöd, bostäder eller annat kommunalt stöd till IS-återvändare.
Vi anser att IS representerar en av den värsta sortens ondska och barbarism i mänsklighetens historia och att alla som stöttat IS, i strid eller på annat sätt, är svurna fiender till allt som Sverige står för och har förbrukat sin rätt att vistas här. Eftersom vare sig de borgerliga eller socialdemokratiska regeringarna infört en lagstiftning mot IS-anhängare så måste vi lokalt i Haninge åtminstone visa att de inte är välkomna här i kommunen.
Detta är en idé som sprider sig runt om i landet och i Staffanstorps kommun har ett sådant förslag redan röstats igenom i kommunfullmäktige av Sverigedemokraterna och Moderaterna.
Nu får det vara nog med daltandet med våra svurna fiender. Det är otroligt naivt att tro att saft och bullar, eller gratis körkort, gör att personer som bränt fångar levande, spelat fotboll med avrättades huvuden, haft sexslavar eller serverat spädbarn som mat till barnens mödrar plötsligt ska bli goda, upplysta och jämställda svenskar.
Det är en skymf mot IS alla offer att dalta med IS-återvändare. Det är dessutom en stor säkerhetsrisk för Haninges invånare att ha IS-återvändare boende i grannskapet.
Haninge måste visa att IS-återvändarna inte är välkomna här!