Sverige behöver verklighetens folk, Sverige behöver dig, Bli politiker! | Sverigedemokraterna Haninge

Sverige behöver verklighetens folk, Sverige behöver dig, Bli politiker!

Sverige behöver verklighetens folk
Sverige behöver dig, Bli politiker!

Sverigedemokraterna Haninge/Nynäshamn har nu inlett kampanjen ”Bli politiker”, som är en del av en motsvarande satsning i hela Stockholms län.

Inför de förväntade framgångarna i de allmänna valen 2010 är det angeläget för oss sverigedemokrater att de som besätter de politiska uppdrag som vi kommer att anförtros efter valen är vanliga människor med olika erfarenheter och kunskaper. Vi söker därför personer som är orädda och handlingskraftiga, men som samtidigt står med båda fötterna på jorden och som är förankrade i verkligheten. Och som tänker mera på att göra en insats för Sveriges framtid än på att synas i politiska finrum.

Sverigedemokraterna är idag den snabbast växande folkrörelsen i Sverige. Vi är ett parti av vanliga svenskar för vanliga svenskar. Vi säger det som politiker från de sju riksdagspartierna inte vill säga eller inte vågar säga. Vi vill göra något åt de problem som dessa politiker inte vill ta i eller inte vågar ta i.

Sverigedemokraterna är, kort sagt, ett parti av verklighetens folk. För verklighetens folk. Detta tänker vi också fortsätta att vara efter valet 2010, då vi förutom i riksdagen, med all sannolikhet kommer in i samtliga Sveriges landsting och i de allra flesta kommuner och kraftigt ökar vårt antal platser i de beslutande församlingar där vi redan är invalda.

Just därför att vi är ett parti för vanliga svenskar är det viktigt för oss att alla de politiska uppdrag som vi kommer att anförtros efter valet 2010 också sköts av vanliga svenskar, unga som gamla, kvinnor som män, med det gemensamt att de har förmågan att se verkligheten som den är och dessutom har förmågan att handla.

Därför söker vi, Sverigedemokraterna i Stockholms Län, dig som ser dagens svenska samhälle som det är, men som också har viljan att förändra det till det bättre. Vi söker dig som inte är rädd att säga vad du tycker, men som också har förmågan att handla. Att du saknar erfarenhet från tidigare politiska uppdrag är för oss snarast ett plus. Då vet vi att du inte vant dig vid att säga sådant som du inte tror på eller låtsas tycka sådant som du inte tycker. Utbildning i det politiska arbetet och beslutsgången, och allt som hör till detta, får du av oss.

Det vi värdesätter hos dig är istället dina erfarenheter av samhället, av just den verklighet som du lever i. Och din vilja att handla och din förmåga att stå pall även om det också blåser vasst ibland. När politikerna inte längre klarar av att styra Sverige, då återstår inget annat än att vi själva blir politiker. Det är nu tid för verklighetens folk. För oss. För dig. Sverige behöver dig! Bli politiker!

 

0 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.