Sverigedemokraterna svarar tidningen Mitt i Haninge. | Sverigedemokraterna Haninge

Sverigedemokraterna svarar tidningen Mitt i Haninge.

Sverigedemokraterna svarar.

Folk mot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sverigedemokraterna Haninge/Nynäshamn blir ofta kontaktade av olika tidningar och organisationer etc som vill att vi ska uttrycka vår uppfattning i olika frågor.

Ofta publiceras bara brottstycken av våra svar, måhända beroende på platsbrist i tidningen eller att svaret är begränsat till antal tecken som får användas vilket gör att hela vårt budskap inte går ut till läsarna.

Sverigedemokraterna gruppledare i Haninge kommunfullmäktige Jenny Manners har fått en förfrågan från tidningen Mitt-i Hanige som vill ha

”En kommentar kring fullmäktigevalet och hur du ser på de kommande fyra åren?

Jenny svarar:

Svenska folket har sagt ifrån tydligt- inte bara i Haninge- utan hela landet.
Vi är 3:e största parti och det innebär att Haningeborna vill se en Sverigedemokratisk politik FÖRE en Miljöpartistisk,Vänster,Kristdemokratisk, Center,Folkpartistisk och Rättvise partistisk politik.

Det vi hoppas på, och förväntar oss från Sverigedemokratiskt håll ,är att de andra partierna agerar demokratiskt och lyssnar på Haningebornas vilja.

Sverigedemokraterna är redo att ta ansvar för kommunen och dess invånare. Med det menar vi att vi har kommunen och dess nuvarande medborgares bästa i åtanke.
Vi är redo att sammarbeta med andra partierna som är redo att ge oss något tillbaka i våra hjärtefrågor. 

Om de andra partierna försöker isolera oss- så kommer det garanterat bara slå tillbaka på dem i nästa val.

”Demokrati” betyder ”folkstyre” och jag vill att de andra partierna ska ställa sig frågan – Är Sverige en demokrati eller inte?
Ska era partier på ett demokratiskt sätt respektera valresultatet?

Det återstår att se – vi är redo för diskussioner.

Mvh 

Jenny Manners
SD Haninge